top of page

Ansatte

Om butikken
Danmarks største dyrhandel med speciale i akvariefisk.

Opstarten

Efter at have opdrættet fisk i flere år, startede jeg i 1991 Fyns Fugle & Akvarie Centrum, som nu er blevet til Fyns Akvarie Centrum. Jeg har opdrættet stort set alt lige fra guppyer til discus-fisk. Jeg har derfor opbygget en meget stor viden indenfor akvariehobbyen.
Efter at have ledt efter egnede lokaler i Odense, valgte jeg i 2004 at nedlægge fugleafdelingen, og lave en ny afdeling til Tanganikacichlider og discusfisk.

 

 

I dag
I 2008 flyttede jeg i egne lokaler ude i Odense NØ, hvor butikken ligger i dag. Der er nu over 475 akvarier med salgsklar fisk og en mindre afdeling med hunde- og katteartikler.

Jeg har det største udvalg i Danmark af fisk dvs. over 500 forskellige slags. Jeg bruger flere leverandører og kan derfor få fisk fra alle steder.

 

Sideprojekter

Den 9. april 2011, kom jeg til Kenya, hvor vi (Kenya Tropical Sealife og Fyns Akvarie Centrum) skal starte et opdrætsfarm og opfodring af unger af saltvandsfisk.
Vi er i opstartsfasen hvor alt skal ordnes, dvs. der skal bygges nye lokaler på 150 m2 i 2 etager, laves laboratorium, bygges akvarier, og filter m.v.

Jeg er dansk partner i dette Danida-projekt, og er konsulent på projektet, og får en del af rejseudgifterne til Kenya dækket, samt lidt konsulent honorar. Selve projektet styres fra Kenya, dog skal jeg underskrive alle papirer til Danida og revisor, som godkender bilagene.

Jeg har i februar 2015 været i Kenya og været med til opstart af 2 kæmpebassiner et på 25.000 liter og et på 110.000 liter. Disse skal bruges til rokker og hajer til salg til offentlige akvarier.

Billede af Fyns Akvarie Centrum
Ib Madsen, Indenhaver af Fyns Akvarie Centrum

Ib Madsen
Butiksejer, Grundlægger og Erhvervsservice.

Weekend og hverdage.

Pia | Fyns Akvarie Centrum

Pia Kvist

Sælger, Servicemedarbejder & Butiksansvarlig.

Hverdage.

Jacob | Fyns Akvarie Centrum

Jacob Nellemann Madsen
Sælger & Servicemedarbejder.

Onsdag til fredag.

Danny | Fyns Akvarie Centrum

Danny Madsen
Sælger, Servicemedarbejder & Indkøber.

Hverdage.

Magnus.jpg

Magnus Budweg

Dyrepasserelev.

Weekend og onsdag til fredag.

bottom of page