top of page

Fortrolighedspolitik

Denne fortrolighedpolitik beskytter personlige oplysninger ved at regulere Fyns Akvarie Centrums brug af de oplysninger som du stiller til rådighed, når du bruger Fyns Akvarie Centrums hjemmeside. Fyns Akvarie Centrums er forpligtet til at beskytte alle brugeres fortrolige oplysninger, når disse er online. Fortrolighedspolitikken har til formål at fastlægge klare retningslinjer for Fyns Akvarie Centrums måde at behandle data på. 

Samtykke 
Du giver dit samtykke til, at vi indsamler og bruger dine personlige oplysninger i overensstemmelse med denne fortrolighedspolitik, når du tilmelder dig vores nyhedsbrev og ved at benytte denne hjemmeside. Vi forpligter os til at placere en regelmæssigt opdateret udgave af fortrolighedspolitik på hjemmesiden. Hvis vi foretager ændringer, vil disse tillige blive lagt ud på hjemmesiden.

Oplysninger vi indsamler
Browsing på vores hjemmeside kræver ingen oplysninger, der identificerer brugeren. 
Fyns Akvarie Centrum kræver, at abonnenter afgiver de personlige oplysninger, som er nødvendige for at vi kan sende de ønskede nyhedsbreve på e-mail til abonnenterne. Nogle af de krævede oplysninger er obligatoriske og klart markeret på registreringsformularen. 

Vi vil muligvis automatisk indsamle ikke-personlige oplysninger om dig, så som hvilken type internet-browser du bruger eller om den hjemmeside, fra hvilken du klikkede dig videre til vores hjemmeside. Du kan ikke identificeres ud fra disse oplysninger, og vi bruger dem kun til at stille en effektiv service til rådighed på vores hjemmeside.

Hvem vi deler oplysninger med?
Vi sælger, distribuerer eller lejer ikke dine personlige oplysninger til tredjepart ud over vores egen datterselskaber eller moderselskab medmindre vi har din tilladelse hertil, eller med mindre loven kræver det.

Fyns Akvarie Centrum vil, på din anmodning, fjerne ethvert abonnement (og de dertil knyttede personlige oplysninger) fra vores e-mail-database.

Hvis du ikke tidligere har modsat dig at vi bruger dine personlige oplysninger til direkte markedsføringsformål, kan du ændre mening og gøre dette når som helst ved at skrive eller e-maile til os. Denne hjemmeside administreres af Fyns Akvarie Centrum. Du kan kontakte os på aqua@firma.tele.dk

Cookies
En cookie er et lille stykke tekst, som beder om tilladelse til at blive placeret på din computers harddisk. Når du har givet samtykke hertil (eller din browser automatisk har givet tilladelse, hvis den er sat op til at gøre dette) tilføjer din browser denne tekst i en lille datafil. 

Vi bruger logstatistik til at identificere hvilke sider, der besøges. Dette hjælper os til at analysere data om trafik på hjemmesiden og til at forbedre vores hjemmeside og dermed skræddersy den til kundernes behov. Vi bruger kun disse oplysninger til statistiske analyseformål og fjerner derefter oplysningerne fra systemet. Hvis du ikke ønsker, at dine oplysninger indgår i vores logstatistik, kan du muligvis ikke bruge hjemmesiden.

Links
Denne hjemmeside kan indeholde links til andre hjemmesider. Vær venligst opmærksom på, at Fyns Akvarie Centrum ikke er ansvarlig for fortrolighed eller indhold på sådanne andre hjemmesider, og at Fyns Akvarie Centrum derfor ikke påtager sig noget ansvar i forhold til sådanne hjemmesider. Derudover godkender Fyns Akvarie Centrum ikke noget produkt eller nogen service, der optræder på nogen tredjeparts hjemmeside. Du bør selv udvise forsigtighed og undersøge reglerne for beskyttelse af personlige oplysninger på sådanne hjemmesider.

 

Meddelelse om ændringer 
Hvis vi beslutter at foretage ændringer i vores politik vedrørende beskyttelse af personlige oplysninger, vil disse ændringer blive placeret på vores hjemmeside.

bottom of page